webmango - webes szolgáltatások kiemelkedően jó kommunikációval

facebook

Weboldal készítés

Ügyfeleink szerint utánozhatatlan a Webmango, mert  mindig eltaláljuk amit szeretnének. Bízunk benne, hogy igazuk van és Neked is tudunk segíteni a weboldal készítésben.

Weboldalak felhasználóbarát tartalomkezelővel és profi ügyfélfunkciókkal

A  weboldal frissítése gyerekjáték lesz az admin felületen, amit tőlünk kapsz. Percek alatt tudsz cserélni szöveget, fotókat, videókat és akár teljes menüpontokat is egy rövid gyakorlás után. Ha nem hiszed, kérdezd meg bátran ügyfeleinket.

A legfontosabb mégis az lesz, hogy milyen funkciókat tudunk biztosítani ügyfeleidnek? Azt szoktuk mondani, gyakorlatilag bármi megvalósítható, legfeljebb egyedi webfejlesztésre lesz szükséged. A legtöbben azonban ezeket a funkciókat kérik és használják a weboldalon:

  • Fotó- és videógaléria
  • Hírek, blog
  • Kapcsolati, megrendelő, ajánlatkérési űrlapok
  • Hírlevél feliratkozás és hírlevélküldő
  • Facebook, Instagram, Linkedign, Youtube beágyazás
  • Google Maps térkép
  • Rendezvényre, tréningre, eseményre jelentkezés
  • Kereső

4 indok

amiért kiemelkedően jó a Webmango a weboldal készítéssel foglalkozó cégek / vállalkozók / egyetemisták / ingyenes honlapkészítők piacán

1. Élvezhetővé tesszük a weboldal készítés folyamatát. Projekt managereink gondoskodnak arról, hogy minden időben elkészüljön és segítenek lefordítani (üzleti) igényeidet a designerek és programozók nyelvére

2. 1 év garanciát vállalunk és itt leszünk évek múlva is. Stabil, több mint 10 fős, megbízható, összeszokott csapat áll a Webmango mögött, akik webfejlesztésben, weboldal készítésben közel 20 éves tapasztalattal rendelkeznek és imádják, amit csinálnak.

3. Te választhatsz a kényelem és a költségtakarékosség között: Ha szeretnéd megtanítunk kezelni a weboldalt (nagyon egyszerű!); ha szeretnéd frissítünk mindent helyetted (az idő a tiéd).

4. Nem használunk sablonokat, egyedi igényeid alapján építjük fel a weboldaladat. Még egy ilyet biztosan nem találsz meg holnap a neten a konkurenciánál.

Ajánlatkérés