webmango - webes szolgáltatások kiemelkedően jó kommunikációval

facebook

Specialitás

Posted on 08 júl 2012 Specialitás bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

SPECIALITÁSUNK – az ügyfélbarát informatika

Milliónyi cég van, akik mind egyformák. Mind ugyanazt kínálják: weboldalt. A webmango egy kifejezetten ügyfélbarát webfejlesztő cég. Ok, de mit jelent ez?

A tapasztalat azt mutatja, hogy egy webes fejlesztés közben a létező legnagyobb üzleti kockázat a rossz kommunikáció. Félresikerült weboldalak ezrei…, félig üzemelő webáruházak és portálok, gyenge eredményt hozó keresőoptimalizálás mögött majdnem mindig megtalálod a szokásos félreértéseket (webes) szakemberek és üzletemberek között. A szakemberből lett vállalkozók általában gyengébbek a kommunikációban. Ismerős? Ha a lényeget nézzük, a rossz kommunikáció a létező legnagyobb kockázat ezen a területen, minden más áthidalható. A jó döntések legnagyobb ellensége a félreértés.

Mi értjük amit mondasz.

Nálunk a szakmai profizmus és a működő végeredmény magától értetődik. Azok közül akik minket választanak, legtöbben nem érik be ennyivel. Szeretik az egyértelműséget az árajánlattól a projektek lezárásáig. Szeretik ugyanakkor az emberi figyelmességet és a baráti légkört. Fontos számukra a kiemelkedő kommunikáció, a folyamatos elérhetőség, a megközelíthetőség és fontos az érzés, hogy mindig tudják éppen mi történik egy projektben.

Ha ragaszkodsz az érthető és gyors válaszokhoz, a rugalmas kapcsolattartáshoz akkor érdemes tovább olvasnod az oldalt most.

A WEBMANGO és a STILLDESIGN egyesült a First Voice Kft. égisze alatt, ezáltal több mint 50 fős kivitelező csapattal állunk Ügyfeleink rendelkezésére.

Csapat

Ajánlatkérés