webmango - webes szolgáltatások kiemelkedően jó kommunikációval

facebook

Weboldal készítés Budapest – avagy szükséges-e személyes találkozó egy sikeres webfejlesztési projekthez

Amikor weboldal készítésre van szükség, felmerül a kérdés, hogy csak a hozzánk fizikailag közel lévő webfejlesztő cégeket keressük-e fel, akikkel személyesen is tudunk egyeztetni, vagy a távolság nem akadály és akár egy győri ügyfél is nyugodt szívvel megbízhat-e egy tőle távol eső budapesti weboldal készítő céget.

A válaszunk határozottan igen, mivel a weboldal készítéshez szükséges egyeztetések teljes értékűen megoldhatók videóhíváson, e-mailen, telefonon keresztül is.

Mi a Webmangonál alapvetően budapesti weboldal készítő cég vagyunk de számos olyan komplex, nagy volumenű fejlesztést valósítottunk meg sikeresen, ahol az ügyfél külföldön tartózkodott, vagy akár másik kontinensen és ez semmilyen formában nem lassította vagy vetette vissza közös munka sikerét.

A pandémia időszak alatt egyre több iparágban vált általánossá a videóhívások alkalmazása a személyes találkozók helyett és az esetek nagy részében ez teljes értékű megoldást jelent.

Természetesen továbbra is szívesen találkozunk ügyfeleinkkel és a személyes találkozásnak megvan a maga varázsa, de ha a távolság miatt ez nem, vagy csak jelentős idő és energia ráfordítással valósítható meg, nyugodt szívvel választjuk a videóhívásos egyeztetéseket a weboldal készítési projektek során.

Ha weboldalra van szükséged, keress minket bizalommal, szeretettel várunk irodánkba előre egyeztetett időpontban, címünk,1118 Budapest, Otthon u. 1., vagy videóhívás formájában is.

Ajánlatkérés