webmango - webes szolgáltatások kiemelkedően jó kommunikációval

facebook

Hol vannak a WordPress és a WooCommerce webáruházmotor határai?

Nagyon sok megkeresés érkezik hozzánk webáruház készítés témakörben, az ajánlatkérések fontos pontja a felmerült igények kiszolgálásához szükséges technológia kiválasztása.

Sok érdeklődő ragaszkodik hozzá, de legalábbis szeretné ha webáruháza nyílt forráskódú, WordPress alapú WooCommerce webáruház motorral jönne létre. Szeretnénk információt adni azzal kapcsolatban, hogy mi az, ami még megvalósítható WooCommerce webáruház motorral, mi az ami már túlmutat a lehetőségein.

A WooCommerce, a WordPress nyílt forráskódú weboldal motor webáruház bővítményeként ideális megoldást biztosít egy „klasszikus” webáruház működés megvalósításához.
Nagy előnye, hogy ad egy kész webáruház működési folyamatot, mely a megrendelői igények szerint konfigurálható, kiegészíthető különböző bővítményekkel. Ez által gyorsabb és költséghatékonyabb ezzel a rendszerrel létrehozni egy webáruházat mintha teljesen egyedileg a nulláról fejlesztenénk.

Folyamatos frissíthetősége révén akár évek múlva is naprakész webáruház működést biztosít.
A WooCommerce meglepően széles mozgásteret ad a webáruház funkciók terén. Legyen szó a hagyományos megrendelési folyamatról, vagy online szolgáltatások értékesítéséről, időpont foglalásról, ételrendelő működésről, viszonteladó kezelésről, kész modulok telepítésével és konfigurálásával nagyon sokrétű a működési lehetőség.

A WordPressben és WooCommerce-ben jártas szakértő fejlesztőink teljesen egyedi igényeken alapuló funkciókat is meg tudnak valósítani, melyekhez kész plugin nem elérhető. Teszik ezt olyan formában, hogy ez nem veszélyezteti az alap WordPress és WooCommerce verzió és plugin frissítések telepíthetőségét. Ezáltal megvalósítható akár multistore kialakítás, egyszerűbb vállalatirányítási rendszer integráció is.

Felmerül a kérdés, hogy mégis mi az a határ, amikor már a WooCommerce nem elegendő egy webáruház biztonságos működtetéséhez. Ehhez összeírtunk néhány példát:

-Ha egy webshopban több millió terméket / felhasználót kell kezelni, a WooCommere már nem ideális választás, néhány tízezer, max százezer termék / felhasználó után olyan terhelésnek van kitéve az adatbázis ami már nem garantálja a hibamentes működést és villámgyors betöltődési sebességet.

-Ha egy nagyon komplex, vállalatirányítási rendszer integrációra van szükség pl.: SAP business one, vagy Microsoft Dynamics 365 Business Central

-Ha egy komplex, teljesen egyedi koncepcióra épülő portált, webshopot, e-kereskedelmi megoldást kívánsz megvalósítani, ami már alapvetően túlmutat a WordPress és a WooCommerce lehetőségein.

Ezekben az esetekben mindenképpen egyedi fejlesztést javaslunk, PHP programnyelven, Laravel keretrendszerben, melyben korlátok nélkül, minden egyedi igény megvalósítható.
Ha felkeltettük érdeklődésed, vedd fel velünk a kapcsolatot és minden technikai lehetőséget elmondunk neked.
+36 70 326 21 76
Ajánlatkérés

Ajánlatkérés